Eerste aanmeldingen en HK Masks

Eerste aanmeldingen en HK Masks

De eerste naaiateliers hebben zich aangemeld en wij krijgen positieve berichten van mensen die zelf aan de slag zijn gegaan.

Reparatie Atelier Zwolle is druk bezig geweest met de eerste mondkapjes. Super! Bij de eerste try out (foto) is bijvoorbeeld het katoen iets te dik waardoor het materiaal bij het dragen te stug is en het bemoeilijkt de ademhaling. Gebruik dus niet te dik katoen.

Aan de hand van de eerste mondkapjes worden er nog enkele aanpassingen toegevoegd aan het huidige ontwerp. Zo zal er in het nieuwe ontwerp een van de twee koorden aan de onderkant van de mondkap lopen wat zorgt voor een betere afsluiting bij de nek. Ook zijn wij op het idee gekomen om koordstoppers te gebruiken in plaats van het dichtknopen van de verschillende koorden. Dit resulteert in een eenvoudige manier van het op en afzetten van het masker.

Opmerking: let goed op de handelingen die je verricht bij het op en af doen van het mondmasker! Raak met de handen alleen de voorkant van de HK Mask aan, wanneer je de mogelijkheid hebt om je handen vervolgens te desinfecteren. Het is enorm belangrijk dat je dit ook meteen doet! Besmetting kunnen namelijk plaatsvinden via mond, neus en ogen. Dus let hier goed op.

No Comments

Post A Comment